Home » Nieuws & achtergrond » Wij gaan verhuizen… groei met ons mee!

Wij gaan verhuizen… groei met ons mee!

5 mei 2022

Ons kantoor is de afgelopen jaren gegroeid, zowel wat betreft het aantal medewerkers als onze dienstverlening. Daarom zijn wij vorig jaar tot de conclusie gekomen dat andere huisvesting voor ons kantoor een logische en gewenste vervolgstap is. Dit heeft erin geresulteerd dat door ons een kantoorpand aan het Lorentzpark 24 in Leek is gekocht. We zijn op deze locatie nog beter bereikbaar voor onze cliënten. 

 

 

"meer werkplezier voor ons team en een nog betere dienstverlening en bereikbaarheid voor onze cliënten"

In de maand februari is een grootscheepse verbouwing gestart onder regie van Vastgoed bouw J&G en Klaas de Jong Ontwerpen. In het aangekochte pand was voorheen een pluimveepraktijk gevestigd, wat de transformatie tot kantoorpand noodzakelijk maakt. Zo voorkomen we verder dat de kippen na de verhuizing nog door ons kantoor lopen en de focus op ons specialisme verstoren: het personen- en familierecht en het erfrecht.

 

Verhuizing zomer 2022

In de zomer van 2022 zullen we ons prachtig gerenoveerde kantoorpand betrekken. Het resultaat: nog meer werkplezier voor ons team en een nog betere dienstverlening en bereikbaarheid voor onze cliënten.

 

Blijf op de hoogte

De komende weken zullen we onze volgers op de hoogte houden van de ontwikkelingen!

Volg ons op linkedin

Heeft u vragen na het lezen?

Wij bellen u graag terug.

Specialisten in personen- en familierecht met hart voor uw zaak

Vooral in het personen- en familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Wij luisteren naar u. We leggen uit wat uw juridische positie is en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij....

Familierecht

Wettelijke indexering onderhoudsbijdragen

Voor hen die maandelijks een bijdrage in de kosten van verzorging en opvoeding van zijn/haar minderjarige kind(eren), dan wel levensonderhoud en studie van zijn/haar jongmeerderjarige kind(eren) dan wel in het...

Artikel