Home » Medewerkers » mr. S.M. Wolfert
Susanne Wolfert is advocaat in het familierecht, die u met groot gevoel voor verantwoordelijkheid helpt bij Van Lelyveld Advocaten

mr. S.M. Wolfert

Susanne Wolfert: advocaat in het familierecht

Susanne kan slecht tegen onrecht. Daarom wist ze als tiener al dat ze advocaat wilde worden. 
"Ik vecht voor iemand. Of het nu gaat om een echtscheiding of een andere zaak, mijn cliënten hebben een groot probleem waar ze wakker van liggen. En dat leggen ze in mijn handen. Ik los dat probleem zo goed mogelijk op."

Contact opnemen met Susanne

Connectie maken op LinkedIn

Die verantwoordelijkheid draagt ze met trots en plezier. Soms kan ze uitkijken naar een zitting alsof het een soort wedstrijd is. We gaan ervoor!

Geld is niet het belangrijkste voor Susanne. Toevoegingen zijn soms de zaken waar ze op een andere manier voldoening uit haalt. Dat ze iemand écht helpt. Daar verdient ze dan geen dikke boterham aan, maar uiteindelijk gaat ze wel met een goed gevoel naar huis.

"Bij Van Lelyveld Advocaten zijn we een heel hecht team. We proberen voortdurend ons werk naar een hoger niveau te tillen. Onverschilligheid kennen we niet. Het belangrijkste voor ons is dat we ons werk goed doen."

In haar vrije tijd gaat Susanne graag uit eten. Sterker nog, als ze haar werk als advocaat niet had, zou ze niets liever willen dan restaurantrecensent zijn. Wat een fantastisch beroep! Als er een nieuw restaurant is, probeert ze altijd te gaan. Want ook zonder aantekeningen kun je genieten in een restaurant. De voorpret is al heerlijk. En dan een hele avond uit, alles is een verrassing... je kunt Susanne niet blijer maken.

Dit zeggen de collega's over Susanne:
"Susanne haar passie werkt aanstekelijk. In de zaken die ze doet is ze bovendien een wandelende encyclopedie. Ze laat zich nooit de les lezen over hoe het juridisch in elkaar zit. Haar stukken zijn goed en degelijk. Haar cliënten mogen zich gelukkig prijzen met haar als advocaat."

 

Opleidingsachtergrond en specialisatie

 

Rechtsgebieden

Susanne Wolfert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en familierecht
- Erfrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Opleiding

  • Bachelor Notarieel recht met civiel effect
  • Togamaster Strafrecht
  • Beroepsopleiding (Nederlandse Orde van Advocaten/NOvA)

 

Nevenfuncties

  • Voorzitter van de cliëntenraad van Stichting Jeugdbescherming Noord en Veilig Thuis

Wettelijke indexering onderhoudsbijdragen

Voor hen die maandelijks een bijdrage in de kosten van verzorging en opvoeding van zijn/haar minderjarige kind(eren), dan wel levensonderhoud en studie van zijn/haar jongmeerderjarige kind(eren) dan wel in het levensonderhoud van zijn/haar ex-partner is verschuldigd, dient er jaarlijks rekening te worden gehouden met de wettelijke indexering.

Auteur: mr. S.M. Wolfert
"Niet jaarlijks herberekenen, kan met terugwerkende kracht gevolgen hebben"
De jaarlijkse indexering van onderhoudsbijdragen gebeurt op wettelijke basis
Portret Rowen Bruintjes

mr. R.A. Bruintjes

Rowen Bruintjes: advocaat in het Personen & Familierecht   Eerlijk, betrokken en voorbereid Rowen Bruintjes staat letterlijk naast haar cliënten. Ze zoekt in samenwerking met haar cliënten naar een passende...

Advocaat

Linda Metzlar

Linda is het hart van het secretariaat van ons kantoor. Zij is de spin in het web en ondersteunt de advocaten. Zo is Linda het eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij ontvangst op kantoor. Daarnaast...

Secretarieel medewerker