Home » Medewerkers » mr. J. Holmer
Portret Advocaat Jarno Holmer, van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: erfrechtadvocaat met een civiele achtergrond

Jarno heeft al enkele jaren ervaring als advocaat op het gebied van erfrecht. “Mijn interesse voor het erfrecht is bij Van Lelyveld Advocaten verder aangewakkerd. De meerdere dimensies die het erfrecht kent, maken het voor mij zonder meer een levendig rechtsgebied.”

De kracht van Jarno is dat hij zijn cliënten eenvoudig de complexe materie van het erfrecht uitlegt, zodat voor hen begrijpelijk en overzichtelijk wordt waar zij aan toe zijn. “Ik probeer mensen rust te bieden in een roerige periode van verlies, waarin eigenlijk geen ruimte is voor de praktisch juridische aspecten van een overlijden.” Wat daarbij helpt, is dat Jarno exact in kaart brengt wat er speelt en wat er nodig is om tot een afwikkeling te kunnen komen. Zijn brede civielrechtelijke achtergrond, helpt hem daarbij.

Contact opnemen met Jarno

Connectie maken op LinkedIn

“Het geeft mij voldoening wanneer ik voor mijn cliënten tot een afwikkeling van een nalatenschap kan komen, door de juiste – soms complexe – omvang van een nalatenschap vastgesteld te krijgen of door bijvoorbeeld de hoogte van de legitieme portie te berekenen.” Jarno bijt zich daarbij zonder uitzondering vast in de aanwezige stukken, of zorgt ervoor dat de ontbrekende stukken worden aangeleverd. 

Verder heeft Jarno veel plezier in het schrijven van processtukken. "Ik kan er voldoening uit halen om een processtuk op te stellen waarin de cliënt zich herkent en daarmee de juiste juridische vertaalslag te maken, zonder de cliënt te verliezen in ingewikkelde teksten. Het blijft immers het verhaal van de cliënt dat je overbrengt."

Ook buiten werktijd is Jarno actief. Bijvoorbeeld als bestuurslid van een basketbalvereniging. Als enthousiast basketballer wil hij graag iets terugdoen voor de club die hem zo veel geeft.

 

Specialisatie

 

Rechtsgebieden

Susanne Wolfert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Erfrecht
- Personen- en familierecht

 

Dit zeggen de collega's over Jarno:

"Jarno verstaat de kunst om complexe zaken snel te doorgronden en in begrijpelijke taal uit te leggen. Behalve oog voor detail heeft hij een heerlijk gevoel voor humor. Dat zijn maar een paar van de redenen waarom hij perfect in ons team past."

Huurverplichtingen ten tijde van Coronacrisis

De verspreiding van het Coronavirus dwingt het kabinet maatregelen met een stevige impact te treffen. Verschillende ondernemers moeten hun deuren gesloten houden en sommigen kiezen daar zelf voor, omdat ze het onverantwoord vinden om open te blijven. Zijn deze ondernemers verplicht de huur van hun pand die ze niet gebruiken door te blijven betalen?

Auteur: mr. J. Holmer
"Een vordering tot verlaging van de huurprijs of opschorting ervan, wordt waarschijnlijk niet toegewezen."
Huurverplichtingen ondernemers gesloten panden door coronacrisis

Linda Metzlar

Linda is het hart van het secretariaat van ons kantoor. Zij is de spin in het web en ondersteunt de advocaten. Zo is Linda het eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij ontvangst op kantoor. Daarnaast...

Secretarieel medewerker
Susanne Wolfert is advocaat in het familierecht, die u met groot gevoel voor verantwoordelijkheid helpt bij Van Lelyveld Advocaten

mr. S.M. Wolfert

Susanne Wolfert: advocaat in het familierecht Susanne kan slecht tegen onrecht. Daarom wist ze als tiener al dat ze advocaat wilde worden. 
"Ik vecht voor iemand. Of het nu gaat om een echtscheiding of een andere...

Advocaat