Home » Medewerkers » mr. R.A. Bruintjes
Portret Rowen Bruintjes

mr. R.A. Bruintjes

Rowen Bruintjes: advocaat in het Personen & Familierecht

 

Eerlijk, betrokken en voorbereid

Rowen Bruintjes staat letterlijk naast haar cliënten. Ze zoekt in samenwerking met haar cliënten naar een passende oplossing voor hun situatie. Ze zet al haar vaardigheden, vakkennis en enthousiasme in om hen te adviseren en te helpen.

Contact opnemen met Rowen

Connectie maken op LinkedIn

Rowens vakgebied is het personen- en familierecht. Dat betekent dat ze regelmatig wordt ingeschakeld bij situaties tussen ex-partners, vaak met kinderen. Ze zorgt er altijd voor dat haar cliënten een realistisch beeld krijgen van de zaak. Ze vertelt niet wat mensen graag willen horen, Rowen vertelt gewoon hoe het zit en wat cliënten kunnen verwachten. Die eerlijkheid wordt gewaardeerd. Het is toch belangrijk om te weten waar je aan toe bent? 

Dit neemt niet weg dat Rowen oog heeft voor de emoties die bij dit soort situaties komen kijken. Betrokkenheid is namelijk ook een eigenschap die Rowen kenmerkt. Rowen vindt het belangrijk dat haar cliënt zich gehoord voelt en investeert hier ook tijd in. Gehoord door haar, maar ook door een rechter mocht er sprake zijn van een procedure. 

Het zal u niet verbazen dat cliënten die met een gestrekt been willen beginnen, bij Rowen niet aan het juiste adres zijn. Alles wat ze doet, heeft een goede reden, waarbij het belang van de kinderen altijd bovenaan staat – de strijd verharden met onnodig moddergooien hoort hier wat Rowen betreft niet bij.

 

Opleidingsachtergrond en specialisatie

Rechtsgebieden

Rowen Bruintjes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Opleiding

  • Bachelor Nederlands recht
  • Master Nederlands recht, specialisatie Privaatrecht
  • Beroepsopleiding (Nederlandse Orde van Advocaten/NOvA)
Portret Advocaat Jarno Holmer, van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: erfrechtadvocaat met een civiele achtergrond Jarno heeft al enkele jaren ervaring als advocaat op het gebied van erfrecht. “Mijn interesse voor het erfrecht is bij Van Lelyveld Advocaten verder...

Advocaat
Portret Maaike van der Leij

Maaike van der Leij

Office manager Als officemanager is Maaike de spil waarom het kantoor draait. Er is niets dat haar ontgaat. En zo heeft ze het graag! Ze heeft een flink pakket aan vaste taken. Ze werkt nieuwe medewerkers in en...

Office manager