Home » Wat we doen » Erfrecht: een luisterend oor, een zakelijke aanpak

Erfrecht: een luisterend oor, een zakelijke aanpak

Elk overlijden gaat gepaard met emoties. Er komt regelmatig 'oud zeer' naar boven. Lukt het niet de nalatenschap af te wikkelen? Dan kan de notaris of een van de erfgenamen erfrechtadvocaat Erik Luursema inschakelen.

 

Direct contact opnemen?

Stuur ons een bericht of bel: 0594 514001

Erfrecht: Erik Luursema is uw erfrechtadvocaat

 

In principe komen de erfgenamen bij de notaris om de nalatenschap te bespreken. Maar soms komt niet iedereen. Of iemand loopt juist weg als een ander binnenkomt. Of het kost veel moeite om iedereen aan tafel te krijgen en er ontstaat ruzie als iedereen er eindelijk is. Bijvoorbeeld omdat er 'oud zeer' naar boven komt. Op dat moment kan de notaris of een van de erfgenamen VEAN-advocaat Erik Luursema inschakelen. 

Wat is een VEAN-advocaat? 

Wees welkom bij Van Lelyveld Advocaten als u te maken krijgt met:

 

"Het geeft me een goed gevoel om een nalatenschap tot afronding te brengen. Soms is dat al voldoende. Mensen kunnen dan weer verder met hun leven. Maar als mijn cliënt bepaalde rechten heeft, maak ik mij daar sterk voor. Ik zorg ervoor dat die rechten op papier komen en dat mijn cliënt krijgt wat hem of haar toekomt."

Maak kennis met Erik Luursema

 

Erfrecht woordenboek

In het erfrecht worden veel vakspecifieke termen gebruikt. Om u hier wegwijs in te maken maakten we ons erfrecht woordenboek waarin we verschillende veel voorkomende termen uitleggen.

Ga naar het erfrecht woordenboek

 

Afspraak met onze advocaten in Leek of Burgum?

Een afspraak maken bij van Lelyveld advocaten in Leek of Burgum? Geen probleem, we helpen u graag verder. Het eerste gesprek bij Van Lelyveld Advocaten is kosteloos en vrijblijvend. 
U kunt bellen 0594 514001 of een bericht sturen via ons formulier.

Van Lelyveld Advocaten in Leek

Lorentzpark 24, 9351 VJ Leek

Van Lelyveld Advocaten in Burgum

Notariskantoor Dantuma, Lageweg 20, 9251 JW Burgum

Specialisten in personen- en familierecht met hart voor uw zaak

Vooral in het personen- en familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Wij luisteren naar u. We leggen uit wat uw juridische positie is en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij....

Familierecht

Wettelijke indexering onderhoudsbijdragen

Voor hen die maandelijks een bijdrage in de kosten van verzorging en opvoeding van zijn/haar minderjarige kind(eren), dan wel levensonderhoud en studie van zijn/haar jongmeerderjarige kind(eren) dan wel in het...

Artikel