Home » Mediation bij echtscheiding

Mediation bij echtscheiding

Een mediator betrekken bij je echtscheiding is een verstandige keuze. Een mediator zorgt voor de balans in de gezamenlijke gesprekken en vaak kom je samen met een scheidingsmediator eerder tot een voor beide partijen zo gunstig mogelijke uitkomst.

  • Gespecialiseerd in echtscheidingen
  • vFas erkend
  • Constructief conflicten oplossen
Bel mij terug
Hoofdkantoor
Lorentzpark 24
9351 VJ Leek
Bezoekadres
Lageweg 20
9251 JW Burgum

 

Goed uit elkaar?

Bij een scheiding lopen emoties vaak hoog op. Zelfs als u er allebei vrede mee heeft dat de relatie voorbij is, blijft de scheiding pijnlijk. Hoe zorgen we ervoor dat dit goed verloopt? Door middel van een constructieve discussie werken we samen naar afspraken toe.

Wees welkom bij Van Lelyveld Advocaten indien u uw echtscheiding voor uzelf, uw partner en uw kinderen zo goed mogelijk wenst af te wikkelen.

Lees meer over scheidingsmediation

Onze specialist: Marten Arnold, scheidingsmediator

Marten's beslissing om mediator te worden, is deels te verklaren door zijn allergie voor cliënten die hun ex "helemaal kapot willen maken". Waarom zou je dat willen? Emoties horen erbij, maar door in goed overleg de scheiding te regelen kunnen de beide ex-partners zich weer sneller en krachtiger richten op de toekomst en op goede wijze vormgeven aan hun eventuele ouderschap na de scheiding. Marten is tevens gespecialiseerd in het familierecht.

Vrijblijvend kennismaken

Afspraak maken

Specialisten in personen- en familierecht met hart voor uw zaak

Vooral in het personen- en familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Wij luisteren naar u. We leggen uit wat uw juridische positie is en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij....

Familierecht

Gezamenlijk gezag: uitzondering of regel?

Door Tweede Kamerleden Vera Bergkamp (D66) en Jeroen van Wijngaarden (VVD) is deze week een initiatiefwetsvoorstel ingediend die het mogelijk moet maken dat ongehuwde vaders van rechtswege gezamenlijk met moeder...

Artikel