Home » Medewerkers » Linda Metzlar

Linda Metzlar

Linda is het hart van het secretariaat van ons kantoor. Zij is de spin in het web en ondersteunt de advocaten. Zo is Linda het eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij ontvangst op kantoor. Daarnaast bewaakt zij de agenda en zorgt ze ervoor dat alles op juiste wijze “de deur uitgaat”. 

Een belangrijk kenmerk van Linda is dat zij zelf initiatief en leiding neemt in de werkzaamheden die op het secretariaat moeten worden verricht. Daarmee stelt zij de advocaten van kantoor in staat de cliënten goed bij te staan.

Linda geniet ervan als een werkdag veel uitdagingen kent, omdat ze dan met een extra voldaan gevoel aan het einde van de dag naar huis gaat. Wat de uitdagingen daarbij nog leuker maken is dat het werkplezier op het kantoor groot is en alle medewerkers hetzelfde doel nastreven.

Fanatiek sporten en op haar vrije dagen genieten van rust en tijd voor haarzelf, zijn de dingen wat zij buiten werktijd het liefste doet. Ze zorgt daarmee dat de juiste balans blijft bestaan en ze altijd vol goede energie is.

 

Dit zeggen de collega’s over Linda:

“Vanaf het eerste moment dat Linda is gestart op ons kantoor straalt ze plezier uit in haar werk, maar ook in haar doen en laten. We zien dat Linda “haar mannetje staat” en duidelijk is in zowel interne als externe communicatie. Linda brengt veel energie in het secretariaat, wat maakt dat de raderen daardoor blijven draaien.”

Portret Advocaat Marten Arnold, van Lelyveld Advocaten

mr. M. Arnold

Marten Arnold: familierechtadvocaat en scheidingsmediator De ambitieuze Marten Arnold is een volhouder. Daarbij gaat hij wel eens over zijn eigen grenzen heen. "Iedereen is op zoek naar balans. Niemand vindt 'm...

Advocaat
Portret Advocaat Jarno Holmer, van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: erfrechtadvocaat met een civiele achtergrond Jarno heeft al enkele jaren ervaring als advocaat op het gebied van erfrecht. “Mijn interesse voor het erfrecht is bij Van Lelyveld Advocaten verder...

Advocaat