Home » Medewerkers » Peter-Jan Stoter
Jurist Peter-Jan - van Lelyveld Advocaten

Peter-Jan Stoter

Juridisch medewerker

Peter-Jan Stoter neemt de toeristische route naar zijn einddoel. Na Handhaving, Toezicht & Veiligheid, ICT en Juridische & Administratieve Dienstverlening is hij nu bijna klaar met HBO Rechten. Direct daarna volgt een Pre-master en tot slot een Master Rechten. We kunnen dus wel vaststellen dat we hier te maken hebben met een man die weet wat hij wil en daar 100% voor gaat. Een voordeel van deze aanpak is dat hij zichzelf en route goed heeft leren kennen. Bovendien zit hij bij Van Lelyveld Advocaten midden in de praktijk en krijgt hij niet alleen theoretische informatie mee.

Contact opnemen met Peter-Jan

Passie voor uitzoekwerk

Hij deed eerst een stage en daarna nog een afstudeerstage bij ons. Nu werkt hij 2 dagen per week als jurist. We zetten hem vooral in voor het uitzoeken van de meest uiteenlopende situaties. En daar is hij dol op. Want hoe mooi is het, dat er niet één standaard antwoord is, maar dat er per situatie een ander antwoord kan zijn. En hoe leerzaam is de feedback die hij krijgt. “Ik heb een passie voor uitzoekwerk. Ik wil niet zomaar iets aanleveren; ik wil het echt goed hebben. Het moet allemaal kloppen.”


Dit zeggen de collega’s over Peter-Jan: 

“Peter-Jan is ontzettend grondig. Hij zit eigenlijk altijd op het goede spoor. Ook is hij heel volledig in wat hij doet. Het is fijn om daarop te kunnen vertrouwen.”

Erik Luursema is ervaren erfrechtspecialist en civilist met empathie voor uw zaak bij Van Lelyveld Advocaten

mr. E.J. Luursema

Erik Luursema: erfrechtspecialist en civilist in hart en nieren Voor Erik Luursema zijn dienstverlening en goede communicatie erg belangrijk. Hij begrijpt dat cliënten die in een juridische zaak terecht komen, het...

Advocaat
Portret Advocaat Jarno Holmer, van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: erfrechtadvocaat met een civiele achtergrond Jarno heeft al enkele jaren ervaring als advocaat op het gebied van erfrecht. “Mijn interesse voor het erfrecht is bij Van Lelyveld Advocaten verder...

Advocaat