Home » Medewerkers » Lidewy Mulder
Lidewij Mulder is als office manager de sterke schakel die Van Lelyveld Advocaten in beweging houdt en schakelt tussen verschillende taken

Lidewy Mulder

De sterke schakel

Als office manager vormt Lidewy het centrale punt op kantoor. Ze krijgt alles mee. En dat is maar goed ook, want als er iets is dat Lidewy nodig heeft, is het uitdaging en variatie.

Het voordeel van een klein kantoor is dat je allerlei taken naar je toe kunt trekken. De advocaten houden daar rekening mee. Lidewy heeft dan ook de financiële administratie onder zich, is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, stelt protocollen op, biedt facilitaire ondersteuning, geeft leiding aan het secretariaat en tussendoor regelt zij nog honderd andere dingen.

Wat ze fijn vindt bij Van Lelyveld Advocaten, is dat iedereen zo ongeveer van dezelfde leeftijd is. Dat geeft een leuke sfeer. Ze is blij met de goede samenwerking. 
"Als er iets is, zeggen we dat tegen elkaar. We houden elkaar in beweging door regelmatig te overleggen. Het is heel belangrijk dat je eerlijk en open tegen elkaar kunt zijn."

Vroeger was Lidewy vast van plan om 'iets met dieren' te gaan doen. Het liep anders; ze heeft altijd op advocatenkantoren gewerkt. Dat doet niets af aan haar liefde voor dieren. Een groot deel van haar vrije tijd brengt ze door bij een pensionstal. Ze verzorgt de paarden en neemt ze lekker mee naar buiten voor de nodige beweging. Want als er iemand begrijpt hoe belangrijk beweging, uitdaging en variatie zijn, is het Lidewy wel.

Dit zeggen de collega's over Lidewy:

"Zonder Lidewy zouden wij ons werk niet goed kunnen doen. Het zou hier een enorme puinhoop zijn. Ze is betrokken, loyaal en enthousiast. Wij waarderen het enorm dat ze regelmatig om een nieuwe uitdaging vraagt. Ze is letterlijk onze steun en toeverlaat."

Erik Luursema is ervaren erfrechtspecialist en civilist met empathie voor uw zaak bij Van Lelyveld Advocaten

mr. E.J. Luursema

Erik Luursema: erfrechtspecialist en civilist in hart en nieren Voor Erik Luursema zijn dienstverlening en goede communicatie erg belangrijk. Hij begrijpt dat cliënten die in een juridische zaak terecht komen, het...

Advocaat

Maaike van der Leij

Het eerste aanspreekpunt Maaike is het eerste aanspreekpunt als u ons belt of mailt. Ze zorgt ervoor dat u de juiste advocaat te spreken krijgt. Ze ondersteunt de advocaten onder andere met het voorbereiden,...