Home » Medewerkers » Leonie van Zuiden
Portretfoto van Leonie van Zuiden

Leonie van Zuiden

Secretarieel medewerker

Wilt u ons bellen of mailen? Dan zit Leonie van Zuiden aan de andere kant van de lijn. Als secretaresse zorgt zij ervoor dat u de juiste advocaat te spreken krijgt. Ze ondersteunt de advocaten onder andere met het voorbereiden, verwerken en indienen van stukken. 

Als scholier keek ze al herhaaldelijk naar een rechtenstudie. Ze maakte een andere keuze, maar het juridische vak blijft haar boeien. Tijdens haar studie Social Work (met een bijbaantje in de kinderopvang) en haar werk als onder meer maatschappelijk werker dat volgde, waren het steeds weer de juridische aspecten van een casus die haar prikkelden. 

Nu ze het secretariaat van Van Lelyveld Advocaten heeft opgepakt, blijft die rechtenstudie lonken. Wie weet! Intussen kan ze in deze omgeving leren van alles wat voorbijkomt. Ze geniet van de relaxte sfeer en de persoonlijke aandacht voor elkaar. En wat vindt ze het heerlijk dat de dag rustig begint. Iedereen komt lekker ontspannen binnen. Daarna opent en verwerkt ze de post en bekijkt ze de mailbox om te bepalen wat er moet gebeuren. De ene keer werkt ze een dictaat uit, de andere keer bereidt ze processtukken voor of staat ze cliënten telefonisch te woord. 

Wat Leonie zo aanspreekt bij Van Lelyveld Advocaten is het werkplezier. Ze heeft ontdekt dat het écht belangrijk voor ons is. Leonie is altijd vrolijk en houdt van gezelligheid. Ze wil zich graag verder ontwikkelen. En aangezien ‘niet opgeven, gewoon doorgaan’ haar beste eigenschap is, zijn we er zeker van dat ze dit blijft doen.

Portret Rowen Bruintjes

mr. R.A. Bruintjes

Rowen Bruintjes: advocaat in het Personen & Familierecht   Eerlijk, betrokken en voorbereid Rowen Bruintjes staat letterlijk naast haar cliënten. Ze zoekt in samenwerking met haar cliënten naar een passende...

Advocaat
Portret Advocaat Jarno Holmer, van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: erfrechtadvocaat met een civiele achtergrond Jarno heeft al enkele jaren ervaring als advocaat op het gebied van erfrecht. “Mijn interesse voor het erfrecht is bij Van Lelyveld Advocaten verder...

Advocaat